(function(i,s,o,g,r,a,m){i['GoogleAnalyticsObject']=r;i[r]=i[r]||function(){ (i[r].q=i[r].q||[]).push(arguments)},i[r].l=1*new Date();a=s.createElement(o), m=s.getElementsByTagName(o)[0];a.async=1;a.src=g;m.parentNode.insertBefore(a,m) })(window,document,'script','//www.google-analytics.com/analytics.js','ga'); ga('create', 'UA-52549613-4', 'verstekvonnis.eu'); ga('send', 'pageview');

Tarieven

Gratis juridisch advies

Indien u op grond van uw inkomen voor ‘gefinancierde rechtsbijstand’ in aanmerking komt, dan kunnen wij desgewenst een toevoeging voor u aanvragen bij de Raad voor de Rechtsbijstand. Om te kijken of u hiervoor in aanmerking komt, kunt u ons contactformulier invullen. Wij zullen aan de hand van de aangeleverde gegevens kijken of aanspraak kan maken op de gefinancierde rechtsbijstand.

Tarieven zonder gesubsidieerde rechtsbijstand

Valt u echter niet in deze categorie rekenen wij in het algemeen een uurtarief van € 100,00 per uur, exclusief btw. en verschotten. Feitelijk betekent dit voor u, dat wij een verzetdagvaarding voor u opstellen én deze dagvaarding door de deurwaarder laten betekenen voor een bedrag variërend tussen de € 225,00 en € 300,00, exclusief omzetbelasting.

U dient daarbij te bedenken, dat indien u in de verzetprocedure in het gelijk wordt gesteld en de rechter vernietigt het tegen u gewezen verstekvonnis, de tegenpartij tot betaling van de door u in de verzetprocedure gemaakte proceskosten wordt veroordeeld.